Подскажите пожалуйста, где лучше избавиться от проблемы височно-нижнечелюстного сустава?
Где вылечить височно-нижнечелюстной сустав?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-09-27 23:17:29
Советую обращаться именно в проверенные клиники с высокой репутацией. Лично я хожу всегда в центр гнатологии и современной стоматологии Титовых в Москве, там вы можете недорого вылечить зубы, выполнить имплантацию зубов, устранить проблемы с челюстью и вообще без заморочек избавиться от проблемы височно-нижнечелюстного сустава при помощи установки ортотика окклюзионная шина
Поделиться32023-11-18 17:17:43
В мене якось дивно болить щелепа знизу. Навіть в шию віддає трішки. Що це таке може бути? Невже зуби ?
Отредактировано Настя Клевер (2023-11-28 08:54:14)
Поделиться42023-11-28 08:58:52
В мене якось дивно болить щелепа знизу. Навіть в шию віддає трішки. Що це таке може бути? Невже зуби ?
Так....скоріше за все зуб. Ви не дарма турбуєтесь. І це може бути проблема від п'ятірки аж до вісімки. Якщо зуби мудрості є, то і вони можуть такий біль давати, бо досить швидко псуються від самого кореню. Я б вам радив знімок щелепи робити і дивитись що до чого. В мене така приблизно проблема була, добре що стоматологічна клініка https://socclinik.com/ в місті Дніпро швиденько зреагувала. Я там знімок зробив, знайшли проблемний зуб та вилікували його. Біль сама по собі потім і минулась.